En liten bildserie....

.....på storebror.
En utav de ytterst få snödagarna.....

Min älskling, mitt liv!!

image17

image19

image20

image21

Magen i vecka 19+6

Miraklet !!


image16


Idag går jag in i....

....vecka 21.
Tror jag iallafall *s*

Blev lite konfunderad när jag fick ett nytt bf, men det var ju bara en dag bak...så det måste ju bli idag jag går in i vecka 21. Det är så olika på olika uträkningar o sidor vilken vecka o + dag o sånt.
Men jag bestämmer iallafall att idag går jag in i vecka 21. Det stämmer med min sista mens första dag *s*

Så då är det halvtid......herregud! Jag fattar ju liksom ingenting fortfarande......jag är gravid alltså....okej.

Upptäckte igår, efter att ha svarat på en tjejs fråga i majgruppen på Aff att nej, jag har inte märkt av några svullna ben eller att jag fått vatten.
Hmmmm....igårkväll när jag tog av mig strumporna, som annars litter ganska så löst, hade jag fått märken efter resåren :( Så vatten mina vänner, har jag börjat å få nu i vaderna o anklarna.
Ni skulle sett mina fötter o ben när jag väntade Leo *S* Snacka om stockar! Måste rota fram de kortet o lägga in o jämföra med sen...tror att det kortet togs när jag var i 7 månaden.

Ja, inatt har jag inte sovit många timmar *gäsp* Åt jordnötter igår, å det var ju så gott för saltets skull, så jag fullkomligt vräkte i mig. Det skulle jag inte ha gjort, för jag fick tillbringa natten med att springa på toa. De satte fart på min mage kan jag lova! Så idag känner jag mig rätt så matt o tom. O på toppen av det så hade Leo kommit in i lagt oss i våra sängar......i mitten. Han drömde nog ngt då han fläktade o for runt i sängen. Michael han snarkade o sov som vanligt. Så jag fick gå in o lägga mig i Leo´s säng. Tur att den är 105 cm!
Så när klockan ringde o det var dax för dagis för Leo kom jag bara inte upp. Michael som jobbar kväll fick gå upp o lämna honom på dagis o lät mig sova...till 11.30!
Så nu är jag utvilad....med lite huvudvärk ;) Allt kan ju inte få vara bra ;)

Gud vad jag svammlar! *s*

Idag ska hela familjen iallafall bort ikväll, ska på middag hos vänner. Ska bli mysigt. Fast jag måste erkänna att jag är så avis på dem som får rödvin till maten.....det är nog det jag saknar mest. Mitt favvoglas som e stooort med mitt goa röda vin ;)
Men det får vänta, jag bär ngt i mig som är värt allt, precis allt!

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram från "lilla" jag.

Ul-bilder :)

VI hjärta BEBIS


Vecka 18+6

image13

image14

image15





Halvtid.....

...ja nästan iallafall!

Idag går jag in i vecka 20! Vart har tiden tagit vägen igentligen?????

Har inte skrivit på länge.

Julen var mysig o trevlig med god mat o julfirande hos oss. Men trötter blir man så jag satt mest o gäspade när timmen blev sen. Leo blev så glad över sina julklappar o det bästa var trummorna och Nintendo Wii. Vilket mamma o pappa oxå gilla såklart ;)
Nyår firade vi i fjällen. Lugnt o fint där oxå.....kanske lite för lugnt :(
Michael o Leo åkte slalom iallafall o jag fick snällt stå å titta på...filmade iallafall Leo´s första åk. Jätteduktig var han. Nästa gång vi åker så blir det skidskola för honom.
Å då får jag åka oxå!!!!!
Jag vågade inte åka skidor pga min goa magen plus att mina fogar inte är av denna värld :(

Kan säga att jag låg i soffan på kvällarna o led...hade sååå ont. Michael fick hjälpa mig upp när det var dax för sängen. Måste verkligen ringa till barnmorskan på måndag! Jag står inte uuuuut :(

Men annars mår jag bra...jo det gör jag.....känner bebis sparka o slå kullerbyttor i magen min...så underbart!

Vi var ju på UL innan vi stack till fjällen oxå ju....den 27/12 fick vi se vårt lill* hjärta spralla runt, vinka och ta sig en liten slurk med fostervatten. Vårt mirakel! Vår bebis!
Allt så superbra ut och vi blev bara flyttade en dag bak.

Så det nya bf:et är den 31 maj.

Ska lägga in foto sen på bebis :)

Pssss....vi skiter i att kika på vad det är för kön.....jag fick ge med mig.....men det blir spännande!!

kram!

RSS 2.0